De 3 bedrijfsprojectpremies !

Ideeën in ontwikkeling brengen

U wilt uw eigen activiteit opstarten? U heeft een idee voor een bedrijfsproject, maar u heeft nog een financiële boost nodig om dit te kunnen ontwikkelen? Consultancy, opleiding, kinderopvang, buitenlandse beurs … Ontvang een premie die 60% van de uitgaven voor uw bedrijfsproject dekt!

Uw project uitdiepen

U denkt eraan uw eigen onderneming op te richten? U heeft al een marktonderzoek en een strategische analyse verwezenlijkt die gunstig zijn voor de ontwikkeling van uw activiteit? Consultancy, opleiding, aankoop van bedrijfsuitrusting … Ontvang een premie die 60% van uw uitgaven dekt om u te helpen bij de afronding van uw project!

Een onderneming overnemen

U wilt een onderneming overnemen? U overweegt om de activiteiten van een overgenomen onderneming te behouden of te ontwikkelen? Consultancy, opleiding, buitenlandse beurs … Ontvang een premie die 60% van de uitgaven voor uw project om een onderneming over te nemen dekt!

Contact

U denkt dat u voldoet aan de toekenningsvoorwaarden, maar vindt geen antwoorden op uw vragen over hulp aan bedrijven? Vraag het ons via ons contactformulier.
TOP