De 3 premies "waar werken"

Coworkingpremie

Heeft u een ondernemerschapsproject of bestaat uw onderneming nog geen drie jaar? Wilt u over een professioneel uitgeruste werkruimte kunnen beschikken? In dat geval kan u een premie van ten hoogste € 450 krijgen voor uw abonnement op een erkende coworkingruimte in het Gewest.

Premie voor een investering: werken, materiaal, immobiliën, immaterieel

Deze premie ondersteunt uw investeringen bij de aankoop van een gebouw of een grond, de aankoop van materiaal, de uitvoering van werken of de aankoop van een  merk, een octrooi of de overname van een handelsfonds. Bent u starter (minder dan 4 jaar actief)? Dan kan er u een premie toegekend worden als u zich in het ontwikkelingsgebied vestigt. De premies kunnen tot 30% van uw investering bedragen.

Premie voor een prospectiereis

U onderneemt een commerciële prospectiereis buiten de Europese unie om een nieuwe markt aan te boren? Als uw KMO jonger is dan 4 jaar, kunt u een terugbetaling krijgen van maximaal 50% of 75% van de prospectiekosten in eender welk land (inclusief binnen de EU en ongeacht de doelmarkt).

Contact

U denkt dat u voldoet aan de toekenningsvoorwaarden, maar vindt geen antwoorden op uw vragen over hulp aan bedrijven? Vraag het ons via ons contactformulier.
TOP